INFORMACIÓ SOBRE EL BANC DE LLIBRES I LES BEQUES DE MENJADOR I TRANSPORT

INFORMACIÓ SOBRE EL BANC DE LLIBRES I LES BEQUES DE MENJADOR I TRANSPORT

Estimades famílies, us demanem que llegiu atentament aquestes informacions importants i estigueu atentes al Blog de l’escola i/o al tauler d’anuncis de l’entrada.
INFORMACIÓ SOBRE EL BANC DE LIBRES
Per tal de facilitar les famílies en el formulari que s’ha de fer telemàticament per poder participar en el banc de llibres i, partint de les sol·licituds de la 1ª fase de la Xarxa llibres que va gestionar l’AMPA, aquesta AMPA I L’ESCOLA continuarà gestionant la 2ª fase de la Xarxa i prepararà el vostre formulari.
Les famílies que han tornat el llibre i ja van participar en la primera fase, tindran un dia i hora per a passar per l’escola a signar el dit formulari. Les famílies que no van fer la 1ª sol.licitud però volen participar en el banc de llibres i han tornat el llibre, passaran igualment eixe dia i hora.
Les famílies que van fer la sol·licitud de participació en la primera fase pel seu compte (no mitjançant l’AMPA) passeu igualment eixe dia amb el vostre formulari emplenat i signat o per a demanar ajuda a l’escola.
Encara que les famílies de 1r i 2n no han de tornar llibres, per a tindre a 3r el llibre de matemàtiques han de participar en aquest banc de llibres i per tant, signar el formulari.
També hauran de vindre les famílies de 6é si volen beneficiar-se a l’Institut del banc de llibres.
Els dies per a passar per l’escola, per Secretaria a signar el formulari que se us donarà des de l’AMPA són:
Dimecres dia 22 de juny de 12’30h a 13’30 hores. Famílies de 1r i 2n curs.
Divendres 24 de juny de 6 a 7 de la vesprada: Famílies de 3r i 4t
Dilluns 27 de juny de 6 a 7 de la vesprada: Famílies de 5é i 6é curs.
INFORMACIÓ SOBRE LES AJUDES DE MENJADOR I TRANSPORT INDIVIDUAL
En els pròxims dies està prevista la publicació en el DOCV de les convocatòries per les ajudes de menjador i transport individual per al curs 16/17 que enguany podran sol.licitar-les les famílies d’alumnat D’EDUCACIÓ INFANTIL i de Primària.
L’EQUIP DIRECTIU



INFORMACIÓN SOBRE EL BANCO DE LIBROS Y LAS BECAS DEL COMEDOR Y TRANSPORTE
Estimadas familias, os pedimos que leáis atentamente esta información importante y estéis atentas al Blog del colegio y/o al tablón de anuncios de la entrada.
INFORMACIÓN SOBRE EL BANCO DE LIBROS
Para facilitar a las familias el trámite del formulario que se debe hacer telemáticamente para poder participar en el BANCO DE LIBROS, y partiendo de las solicitudes de la 1ª fase de la Xarxa Llibres que gestionó el AMPA , esta AMPA y el colegio continuará gestionando la 2ª fase de la Xarxa y preparará vuestros formularios.
Las familias que han devuelto el libro y ya han participado en la primera fase, tendrán un día y hora para pasar por el colegio y firmar dicho formulario. Las familias que no hicieron la 1ª sol·licitud pero desean participar en el banco de libros y han devuelto su libro, pueden pasar igualment ese día y hora.
Las familias que hicieron la sol·licitud de participación en la primera fase por su cuenta (no mediante el AMPA) pasad igualment ese día con vuestro formulario cumplimentado y firmado o bien, pidan ayuda al colegio.
Aunque las familias de 1º y 2º no deben devolver libros, para poder tener el libro de 3º de matemáticas, deben participar en este banco de libros y por tanto firmar el formulario.
También deberán venir las familias de 6º si quieren beneficiarse en el Instituto del Banco de libros.
Los días para pasar por el colegio, por Secretaría, a firmar el formulario que se os dará desde el AMPA son:
Miércoles día 22 de junio de 12’30h a 13’30horas. Familias de 1º y 2º curso.
Viernes 24 de junio de 6 a 7 de la tarde. Familias de 3ºy 4º
Lunes 27 de junio de 6 a 7 de la tarde: Familias de 5º y 6º curso.
INFORMACIÓ SOBRE LES AJUDES DE MENJADOR I TRANSPORT INDIVIDUAL
En los próximos días está prevista la publicación en el DOCV de las convocatorias para las ayudas de comedor y transporte individual del curso 16/17 que este año podrán solicitarlas las familias del alumnado DE EDUCACIÓN INFANTIL y de Primaria.
Equipo directivo 
 

Entrades populars d'aquest blog